Home » Hotels » Bed and Breakfasts

Bed and Breakfasts in Barcelona

Naast de vele hotels en hostels in de Barcelona, kan je ook kiezen voor een Bed and Breakfast. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen met een hotel of appartement? En waar moet je op letten bij het boeken van een B&B in Barcelona? Je vind de antwoorden en meer informatie hier.

Voordelen van een Bed and Breakfast

Overnachten kan bijvoorbeeld in een hotel, verhuur appartement of B&B. Maar zijn eigenlijk de verschillen? Een hotel is makkelijk doordat je geen ontbijt hoeft te regelen. Nadeel kan zijn dat je vaak niet zoveel ruimte hebt. Daarnaast is een hotel wat onpersoonlijk. Een Bed and Breakfast is een soort hotelletje bij mensen thuis. Je kan er overnachten en meestal ook ontbijten. Voordeel van een B&B ten opzichte van een hotel, is de vaak wat lagere prijs. Maar daarnaast kan je ook meer de Catalaanse cultuur ervaren in een Bed and Breakfast. Ook is er geregeld een balkon of tuintje dat je kan gebruiken.

Het verschil tussen een B&B en een verhuur appartement is vooral het ontbijt. Een B&B is vaak bij mensen in huis, waardoor vaak ook een ontbijt is inbegrepen bij de overnachting. Een appartement is vaak afgezonderd van de eigenaren. Echter zijn de verschillen niet altijd even duidelijk. Meer informatie over appartementen vind je via de volgende link: verhuur appartementen.

 

Aanbieders van Bed and Breakfasts

De meeste B&B eigenaren zijn aangesloten bij grotere websites. Via deze websites kan handig en snel worden gezocht. Daarnaast kan je er ervaringen van andere bezoekers lezen. Zo kan je extra goed inschatten of de B&B geschikt voor je is.

Vakantie Barcelona